Loopfiets Den Haag

Steppen door Den Haag met onze stepfiets

De elliptische loopfiets in Den Haag zie je steeds vaker in het straatbeeld terug. De loopfiets maakt een zeer effectieve conditietraining mogelijk en die kun je met de trapfiets/stepfiets gewoon buiten de fitnessclub doen. De soepele manier van gebruik zorgt voor een lage belasting van je spieren, maar heeft juist weer veel positieve invloed op je conditie en fitheid. De rijpositie geeft je een hogere positie en daardoor heb je een beter blikveld. Conventioneel fietsen wil nog weleens nek, rug- en zadelpijn opleveren, maar met de Elliptigo loopfiets behoren deze klachten tot het verleden in Den Haag, maar natuurlijk ook op andere plaatsen. Er zijn inmiddels al ruim 15.000 van onze loopfietsen in het straatbeeld terug te vinden. De populariteit neemt, door de effectieve methoden om de conditie te verbeteren en de hardlooptraining te ondersteunen, alleen maar verder toe en ook jij zult in Den Haag het rijden op de Elliptigo als geweldig ervaren. Gebruik ook deze step en ervaar de sensatie die voelt als hardlopen op lucht.

Soepel met je fitness step door Den Haag

Loopfiets Den HaagSta je in Den Haag regelmatig in de file, omdat je er met je auto weer eens niet door komt? Levert de rit met de fiets je zadel, nek of rugpijn op? Komt die overvolle tram je nu echt je neusgaten uit? Als je dit herkent, of als je gewoon op een uitstekende manier aan je conditie wilt werken, kies dan voor de elliptische loopfiets van Elliptigo en geniet van steppen en trappen met de stepfiets of, zoals je wilt, de trapfiets. Hoe je het ook noemt; het effect blijft hetzelfde!

Waarom kies je voor de Elliptigo loopfiets in Den Haag?

Er is een aantal kenmerken dat zorgt voor de sterk stijgende populariteit van de elliptische loopfiets, die je ook kunt benoemen als trapfiets of stepfiets. Bijvoorbeeld:

Neem contact op over je loopfiets in Den Haag

Ben je in Den Haag overtuigd van de meerwaarde die de loopfiets van Elliptigo voor jouw conditie en training heeft? Bestel dan direct in de webshop en geniet binnenkort van je fitness step. Wil je eerst meer weten over de de mogelijkheden en toepassingen van onze stepfiets? Bel dan voor meer informatie telefoonnummer +31621256333. We vertellen je graag meer over steppen en het gebruik van de loopfiets in Den Haag.

Ervaar het zelf tijdens een proefrit

Ontdek de Fun, Comfort en pure Sensatie van Elliptisch fietsen.