DE STAND UP BEWEGING

ElliptiGO Elliptical Cycling

Stand Up Biking combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer voor een leuke en effectieve manier om buitenshuis te trainen. Omdat het een low-impact work-out is, bouwt elliptisch fietsen uw cardiovasculaire conditie op, terwijl het de gewrichten niet te veel belast, waardoor het geweldig is voor iedereen – jong of oud, gezondheidsbewust tot elite. Elliptisch fietsen is een ware Revolutie voor uw Conditie !

Wat zijn de Voordelen van Elliptisch Fietsen?

 • Low-ImpactLow-Impact Een vloeiende, elliptische beweging voorziet u van een geweldige training die mild is voor uw knieën, heupen, enkels en rug.
 • Veel plezier tijdens rijdenVeel plezier tijdens rijden De snelheid, handeling en beweging voelt als “rennen op lucht,” wat u een zorgeloze sportervaring geeft op iedere leeftijd.
 • ComfortabelComfortabel De vanzelfsprekende “staande” houding vermindert de druk op uw nek en rug en elimineert zadelpijn volledig.
 • Goed voor je HartGoed voor je Hart Verbrandt tot 33% meer calorieën dan een traditionele fiets, zodat u een betere training in kortere tijd krijgt.
 • Training voor je Hele LichaamTraining voor je Hele Lichaam De staande positie van elliptische fietsen zorgt niet alléén voor een training van uw benen maar ook voor uw bovenlichaam.
 • BuitenBuiten Bedoeld om ongestoord buiten te rijden op dezelfde paden waarop u loopt, jogt, of fietst, maar ook geschikt voor binnen met de hometrainers, waardoor u het gehele jaar kunt trainen ongeacht het weer.

Ervaar een testrit

Ontdek het plezier, Comfort en Pure Vreugde van Elliptisch Fietsen.

Voor wie is het?

Met meer dan 23,000 “fietsen” op de weg, is het makkelijk te zeggen dat eigenaren van een ElliptiGO fiets verschillende achtergronden hebben. Eén ding dat ze allemaal gemeen hebben is hun liefde voor onze ElliptiGO fietsen en de voordelen die ze in hun dagelijkse leven brengen. Degenen die deel uit maken van onze fantastische rijdersgroep zijn:

Joggers

Joggers

Huidige, voormalige en geblesseerde joggers gebruiken allemaal ElliptiGO elliptische fietsen om het plezier van rennen te ervaren, maar zonder alle negatieve effecten van de impact op hun gewrichten. Atleten van alle leeftijden en kwaliteiten gebruiken elliptisch fietsen om gezond te blijven, blessures te voorkomen en hun uithoudingsvermogen te verbeteren.

Fitness liefhebbers:

Fitness liefhebbers:

Liefhebbers van outdoor sporten en ook fitness fanatiekelingen gebruiken elliptisch fietsen om al de voordelen van elliptisch fietsen te ervaren, maar dan zonder binnen te hoeven blijven. Of het nou is om gezonder te worden, gewicht te verliezen of fitness te verbeteren, ElliptiGO fietsen maken het waar.

Wielrenners

Wielrenners

Recreatieve en competitieve wielrenners hebben baat bij de milde gewrichtshoeken en een 33% hogere calorieën verbranding van ElliptiGO fietsen, wat hen dus perfect maakt voor iedere rijder die zoekt naar een comfortabelere, meer tijdbesparende of effectievere training dan wat een normale fiets voorziet.

Hoe Verhoudt zich Elliptisch Fietsen?

Rennen
Rennen

Zelfde Training, Zelfde Resultaten

Uit een studie van de universiteit van California – San Diego EPARC centrum blijkt dat ElliptiGO fietsen een zelfde hartslag veroorzaken en evenveel calorieën laten verbranden, wat het makkelijk maakt om ‘running workouts’ te creëren op basis van tijd en intensiteit.

Gepatenteerde Renbeweging

De rechtopstaande fietspositie en gepatenteerde beweging van ElliptiGO fietsen bieden een ervaring zoals rennen – wat u alle voordelen van een “gewichtsdragende” training geeft zonder schokbelasting op uw gewrichten, botten en andere weefsels.

Bewezen Onderzoeken & Resultaten

Lees kenmerken, onderzoeken en voorbeelden van sommige topatleten en trainers in de wereld om te leren hoe u uw prestaties kunt verbeteren door het effectief toevoegen van elliptisch fietsen in uw normale trainingsroutine.

Gratis Trainingsprogramma’s Beschikbaar

Nog steeds niet zeker? Ontvang een gratis trainingsprogramma van toptrainers Greg McMillan, Jenny Hadfield of Darren Brown om te trainen voor uw volgende race. Programma’s zijn beschikbaar voor alle categorieën en afstanden vanaf 5km tot een hele marathon.

Traditionele Fietsen
Traditionele Fietsen

Comfortabelere Positie

Op een elliptische fiets rijden is niet gewoon rechtop op een normale fiets fietsen. Het verlengde elliptische patroon en de volledig ondersteunde voetenplatforms van ElliptiGO elliptische fietsen bieden een stabiele, en comfortabelere rit. De rechtopstaande positie verbetert ook het zicht met een hogere positie

Betere Cardio Efficiëntie

De verticale, “gewichtsdragende” positie helpt om uw cardiovasculair systeem te verbeteren en zo een betere bloedsomloop te creëren.

Verbeterde Spieractivatie

De unieke architectuur van elliptische fietsen ontwikkelt de spieren van uw benen, billen en borst efficiënter – en op een meer gebalanceerde manier – dan normale fietsen.

Geen Pijnpunten

De ergonomische, neutrale positie van het rijden op een elliptische fiets elimineert de nek, rug en zadelpijn dat kan ontstaan uit het vooruit leunen over het zadel van een traditionele fiets.

Hometrainers
Hometrainers

Geniet van het Buiten Zijn

ElliptiGO elliptische fietsen staan u toe om de training mee naar buiten te nemen, waar u op dezelfde straten, routes en paden kan trainen waar u normaal loopt, rent of fietst.

Fantastische ‘Core’ Training

Om uw evenwicht te bewaren en aan te passen aan altijd veranderende omstandigheden (weg, wind, andere renners, enz.), werkt het rijden op een ElliptiGO fiets constant op uw kern zoals een stilstaande machine dat niet kan.

Comfortabelere, Natuurlijke Pas

De gepatenteerde elliptische beweging en smallere voetenstand van ElliptiGO fietsen vermindert de druk op uw voeten, enkels en knieën en lijkt ook meer op de traditionele manier van lopen en rennen.

Langer, Verstelbaar Bereik van Bewegingen

ElliptiGO fietsen bieden een verscheidenheid aan paslengte instellingen om overeen te stemmen met uw eigen comfortniveau van bewegen. Tevens is het bereik van de beweging bijna 15 cm langer dan van de meeste hometrainers.

 • Ik houd van mijn ElliptiGO fiets omdat het zo leuk is; ik kan iedere training voltooien in een korte tijd; en ik ben buiten!”

  Caryn HallFitness Enthousiast

 • In mijn baan met atleten, heb ik ontdekt dat de ElliptiGO een perfect deel is van mijn ‘apparatuur’. Het biedt een pittige work-out , minimale druk op de botten en de spieren en verhoogt de hartslag, en dit alles terwijl het ook nog leuk is om te gebruiken. Het is een perfecte aanvulling voor iedere atleet ”

  Ralph ReiffAtletiektrainer

 • Ik heb altijd al cross-training in mijn trainingen gehad en de ElliptiGO is de beste Crosstrainer die ik ooit heb gezien.”

  Dean KarnazesMarathonrenner en Atleet

 • Na mijn heupoperatie wist ik niet wat ik moest doen als training, maar ik wist dat ik nooit meer zou kunnen joggen. Met mijn ElliptiGO kan ik buiten komen voor een leuke, pijnloze training. Het heeft mijn leven letterlijk veranderd en ik kan me niet voorstellen zonder de fiets te leven.”

  Jane LeGoreVoormalig Geblesseerde Atleet

Ervaar het zelf tijdens een proefrit

Ontdek de Fun, Comfort en pure Sensatie van Elliptisch fietsen.